Universiteit Leiden

nl en

Onderzoeksteam Globalisering Palliatieve Zorg compleet

Het project is officieel gestart in september 2020, maar met de aanstelling van promovendi Hanum Atikasari en Shajeela Shawkat is nu ook het onderzoeksteam van het ERC-project 'Globalizing Palliative Care? A Multi-sited Ethnographic Study of Practices, Policies and Discourses of Care at the End of Life' compleet.

Globalizing Palliative Care onderzoekt de globalisering en culturele bemiddeling van palliatieve zorgpraktijken, -beleid en -vertogen. Annemarie Samuels is de hoofdonderzoeker van het project. Natashe Lemos Dekker werkt als postdoctoraal onderzoeker. Zij richt zich op levenseinde en palliatieve zorg in de context van snelle vergrijzing in Brazilië. Hanum Atikasari gaat onderzoek doen in Indonesië en Shajeela Shawkat in India. Bart Barendregt is de promotor van beide promovendi. 

Meer informatie over het Globalizing Palliative Care project is te vinden op de projectwebsite: globalizingpalliativecare.com 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.