Universiteit Leiden

nl en

Koningin Máxima spreekt met experts over kunstmatige intelligentie

Hare Majesteit Koningin Máxima spreekt donderdagochtend 18 maart tijdens een digitaal werkbezoek met experts over mensgerichte en verantwoorde kunstmatige intelligentie (AI). Valerie Frissen, Bijzonder Hoogleraar Digitale Technologie en Sociale Verandering, bij eLaw - Centrum voor Recht en Digitale Technologie, zal op verzoek van ECP aan dit gesprek deelnemen.

Prof.dr. Valerie Frissen

Het gesprek met verschillende betrokken organisaties, gefaciliteerd door werkgroep Ethiek en Digitalisering van ECP - Platform voor de InformatieSamenleving, staat in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van AI, de effecten daarvan op mens en samenleving en de ethische kwesties die daarbij meespelen. 

Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website van het Koninklijk Huis

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.