Universiteit Leiden

nl en

Roel Becker Onderwijs- en Onderzoeksmedewerker

Roel Becker is aangesteld als onderwijs- en onderzoeksmedewerker bij de Afdeling Staats- en bestuursrecht.

Hij volgde de bachelors Rechtsgeleerdheid en Filosofie en de master Staats- en Bestuursrecht in Leiden. Tijdens de master werkte hij als student-assistent, in welke hoedanigheid hij ook onderwijs in de bachelor en master heeft verzorgd en volgde hij het Pre-PhD Programma. Daarnaast was hij voorzitter van studievereniging Res Publica en lid van het VAR-pleitteam. Roel studeerde cum laude af bij Thorbeckehoogleraar Geerten Boogaard en Jaap Polak op de verhouding tussen rechter en decentralisatie, en zal zijn onderzoek naar onder meer dat onderwerp voortzetten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.