Universiteit Leiden

nl en

Deskundigenbijeenkomst over het wetsvoorstel Goedkeuring Brede Economische en Handelsovereenkomst tussen Canada en de Europese Unie (CETA)

Op 19 mei hield de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking (BDO) een deskundigenbijeenkomst over het wetsvoorstel Goedkeuring Brede Economische en Handelsovereenkomst tussen Canada en de Europese Unie (CETA).

Tijdens de deskundigenbijeenkomst traden de Kamerleden in gesprek met experts en belanghebbenden die hun licht lieten schijnen over de diverse aspecten van het CETA-verdrag en vragen van de Kamerleden beantwoordden. Twee van deze deskundigen kwamen uit het Europa Instituut: Marco Bronckers en Freya Baetens.

Meer informatie over de bijeenkomst kunt u hier vinden.

De postitiepapers van Marcro Bronckers en Freya Baetens zijn online te lezen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.