Universiteit Leiden

nl en

Armin Cuyvers doceert in Japan over Europese integratie en Brexit

Van 28 oktober tot 2 november was Armin Cuyvers uitgenodigd door de Nagasaki University School of Global Humanities and Social Sciences om te doceren over Europese integratie en Brexit.

Dit bezoek vormde een eerste stap in het vormen van een gestructureerde samenwerking tussen het Europa Instituut van de Universiteit Leiden en Nagasaki University, een van de nationale onderzoeksuniversiteiten van Japan. Onderzoekers van beide instellingen bereiden nu een gezamenlijk congres voor in 2020 om verder gezamenlijk onderzoek en onderwijs te verkennen. Deze samenwerking is mede ingegeven door de toenemende focus op de EU in Japan en het recente handelsverdrag tussen de EU en Japan.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.