Universiteit Leiden

nl en

Stem op de beste werkgever voor de MS@Work Awards

Het Nationaal MS Fonds heeft jouw stem nodig voor de beste werkgever voor mensen met multiple sclerose (MS). De prijs is gebaseerd op het onderzoek MS@work van psychologen in Leiden. Stemmen kan tot en met donderdag 14 november; de prijsuitreiking is op 17 november.

MS@work 

Het Leidse team van het project MS@work onderzoekt factoren die bijdragen aan het succesvol deelnemen aan de arbeidsmarkt van mensen die gediagnosticeerd zijn met multiple sclerose (MS). Het Nationaal MS Fonds is een van de partijen die aan dit onderzoek mee doet. Deze vereniging heeft een prijs beschikbaar gesteld voor de beste werkgever voor het bevorderen van werken met MS.

Bekijk nu video's waarin de genomineerde bedrijven worden voorgesteld en stem op jouw favoriete werkgever op de website van 'MS@work Awards'

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.