Universiteit Leiden

nl en

Aukje Nauta over de eenzaamheid achter de werkdruk

'Wat als werkdruk geen werkdruk is, maar rauwe eenzaamheid. Wees als leider een beetje moedig en open de deur naar een eerlijk gesprek. Afwijzing en buitensluiting zijn zo'n beetje de ergste dingen voor mensen', zegt organisatiepsycholoog Aukje Nauta in haar podcast.

Beluister haar nieuwste podcast voor peoplepowerfm, over de kracht van mensen in organisaties. 
Achter de werkdruk de eenzaamheid (januari 2020)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' maakt organisatiepsycholoog Aukje Nauta zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Nauta heeft maandelijks een column (6-7 minuten) bij PeoplePowerFM over de kracht van mensen in organisaties.

Aukje's aanrader

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie