Universiteit Leiden

nl en

Aukje Nauta's podcast over schuld en schaamte

Waar schamen we ons over 100 jaar voor? Organisatiepsycholoog Aukje Nauta deed een vragenrondje en vertelt over de oogst: 'Eigendom, sociale media, patat eten, en meer. Nauta: 'De schaamtegevoelens van vandaag vormen de kiem voor verbeteringen in de toekomst.'

Aukjes Aanrader

Beluister de nieuwste podcast van Aukje Nauta: 'De schaamtegevoelens van vandaag vormen de kiem voor verbeteringen in de toekomst' (november 2020)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' maakt organisatiepsycholoog Aukje Nauta zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Ze heeft een gesproken column van 6-7 minuten bij PeoplePowerFM over de kracht van mensen in organisaties.

Aukje's aanrader

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.