Universiteit Leiden

nl en

Podcast van Aukje Nauta over 'Burstiness'

Organisatiepsycholoog Aukje Nauta vertelt over werken met plezier, energie, creativiteit en productiviteit: 'burstiness'. Over schaamteloze grappen, over jonge honden elke vrijdag in het jongehondenhok waar de toffe werksfeer heerst van de Young, Attractive, Verbal, Intelligent & Successful. YAVIS, maar ietsje minder mag ook. Heb of ken jij zo'n werkplek en wil je daarover vertellen?

Beluister de nieuwste podcast voor peoplepowerfm, over de kracht van mensen in organisaties. 
Burstiness (oktober 2019)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' maakt organisatiepsycholoog Aukje Nauta zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Nauta heeft maandelijks een column (6-7 minuten) bij PeoplePowerFM over de kracht van mensen in organisaties.

Aukje's aanrader

Lezing over schaamteloos leven & werken

Kom naar de lezing op zaterdag 23 november 14.00 – 16.00 uur in Gouda.

Tryout Theatercollege door Aukje Nauta

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie