Universiteit Leiden

nl en

Samenwerking met China op het gebied van arbeidsrecht

De afdeling Arbeidsrecht van de Universiteit Leiden is een nieuwe samenwerking gestart met de China University of Labour Relations in Beijing. De overeenkomst werd ondertekend door de decaan prof. Jiang Ying tijdens het bezoek van haar delegatie op 19 september 2019 aan Leiden. Ook vice-decaan prof. Li Wenpei en docent Dr. Chen Cheng waren aanwezig.

Prof. Heerma van Voss en decaan prof. Jiang Ying

Van de zijde van de Universiteit Leiden waren prof. Heerma van Voss, hoogleraar arbeidsrecht, prof. Barentsen, hoogleraar arbeidsrecht, dr. Beryl ter Haar, universitair docent en academisch coƶrdinator van de Universiteit Leiden Advanced Master on Global and European Labour Law en promovendus Weidong Zhang bij de bijeenkomst aanwezig.

Meer informatie over de China University of Labour Relations

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.