Universiteit Leiden

nl en

Congres ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum master Arbeidsrecht

Op vrijdag 12 april vindt het jaarlijkse congres van Sine Labore Nihil plaats. Het congres heeft dit jaar een feestelijk tintje omdat het in de teken staat van het vijf jarig jubileum van de master arbeidsrecht! Het thema van deze dag is daarom ook ‘Vijf jaar arbeidsrecht: langs de hoogtepunten van het ontslagrecht’.

Sine Labore Nihil neemt je mee langs alle belangrijke ontwikkelingen rondom ontslag, van pre-Wwz tot post-Wwz. Barend Barentsen zal de dag voorzitten.

Na enkele interessante lezingen van o.a. Edward de Bock (Houthoff) en workshops van o.a. Pascal Besselink (DAS) en Kim Hakvoort (DingemansVanderKind) kun je getuige zijn van een debat tussen rechtswetenschappers, praktijkdeskundigen en alumni onder leiding van Hanneke Bennaars. Aan de hand van stellingen proberen de deelnemers het meest wenselijke ontslagsysteem te beschrijven, alsof ze zelf een utopie mogen creëren. Aan het einde van het congres kun je lekker nagenieten tijdens de netwerkborrel waar je alle sprekers en kantoren kunt benaderen. Vanwege het vijfjarig bestaan van de master sluiten we de dag af met een feestelijk driegangen diner. De afdeling en de sprekers zullen hier ook bij aanwezig zijn. 

Sini Labore Nihil - Studievereniging Arbeidsrecht - Universiteit Leiden

Je kunt je tot en met 10 april aanmelden door te mailen naar vijfjaararbeidsrecht.leiden@gmail.com. We hopen van harte je te mogen ontvangen op 12 april in Koetshuis de Burcht!

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door het
Leids Universiteits Fonds (LUF).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.