Universiteit Leiden

nl en

Rijpma uitgenodigd door Nuffic NESO Rusland voor de Dutch Science Talks

Rijpma werd uitgenodigd door het ‘Netherlands Education Support Office’ van de Nederlandse Organisatie voor de Internationalisering van Onderwijs (Nuffic) om in Rusland te spreken binnen het kader van hun Dutch Science Talks.

Op 22 April sprak Rijpma aan de Hoge School voor Economie in Moskou en op 24 april sprak hij aan de Federale Staatsuniversiteit van Kazan. Het thema van zijn lezingen was gerelateerd aan zijn Jean Monnet leerstoel over Mobiliteit en Veiligheid: Europa en de nasleep van de vreemdelingencrisis. De Dutch Science Talks waren open voor zowel studenten als algemeen publiek, en werden goed bezocht.

Website NESO Rusland

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.