Universiteit Leiden

nl en

Zsuzsika Sjoerds genomineerd voor de Vrouw in de Media Award - You Go Girl

Zsuzsika Sjoerds is genomineerd voor de 'You Go Girl' aanmoedigingsprijs van de Vrouw in de Media Award 2018. Psycholoog Sjoerds over de YGG-award: 'Ik ben genomineerd omdat ik mij de afgelopen jaren sterk heb gemaakt voor de wetenschap in de Stand Up For Science NL beweging.' Stemmen kan tot en met donderdag 31 januari.

Stand Up For Science NL

Cognitief psycholoog Sjoerds: 'Ik heb de Nederlandse March For Science georganiseerd met een geweldig team. Nu ben ik voorzitter van de Stand Up For Science NL beweging. Vooral in tijden van fake nieuws en scepticisme rond vitale kwesties is het hoognodig de rol van de wetenschap in de samenleving verder te versterken. Informatie is daarbij cruciaal; wij hopen wetenschappers en de samenleving dichter bij elkaar te brengen.'

Doorloop de 3 stemrondes, in de derde stem je voor de You Go Girl Award.  
Stem op Vrouwen in de media Awards

De Vrouw in de Media Award 2018 is een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.