Universiteit Leiden

nl en

Heb je al gestemd? Nadine Akkerman voor de VIVA400 'knappe koppen'-lijst

Nadine Akkerman, universitair hoofddocent en verbonden aan het instituut LUCAS, is genomineerd in de lijst ‘knappe koppen’ van de VIVA. Het tijdschrift selecteerde 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Stem vandaag nog op Nadine!

“Nadine gebruikt onalledaagse bronnen, zoals brieven in geheimtaal en onverstuurde post, om vrouwen uit de Engelse geschiedenis en literatuur tot leven te brengen. Voor haar onderzoek ontving ze verschillende beurzen en diverse onderscheidingen. Nadines nieuwste boek over 17e-eeuwse Britse vrouwelijke spionnen werd gepubliceerd door Oxford University Press en was binnen één dag uitverkocht. Inmiddels is ze in gesprek over verfilming.”

Wacht niet langer en breng je stem uit!

Stem op Viva.nl, stemmen kan tot 6 november 2018.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.