Universiteit Leiden

nl en

Derde jaarlijkse Natuurkunde Science Day

Op dinsdag 11 september organiseert het Leiden Institute of Physics (LION) de derde editie van haar jaarlijkse Science Day. Wetenschappers uit disciplines over het hele natuurkundespectrum vertellen over hun onderzoek tijdens zeventien interactieve praatjes. LION organiseert het evenement om de volle breedte aan natuurkundige onderwerpen die in Leiden worden bestudeerd te laten zien aan haar onderzoekers.

De LION Science Day ontstond als een middag met praatjes en is nu uitgegroeid tot een mini-conferentie van een volle dag met lezingen en een afsluitende borrel. Onderwerpen zijn onder meer biofysica, elektronmicroscopie en quantum computation. Klik hier voor het volledige programma.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.