Universiteit Leiden

nl en

Derde jaarlijkse Science Day voor Natuurkunde masterstudenten

Op dinsdag 11 september organiseert het Leiden Institute of Physics (LION) de derde editie van haar jaarlijkse Science Day. Wetenschappers uit disciplines over het hele natuurkundespectrum vertellen over hun onderzoek tijdens zeventien interactieve praatjes. LION organiseert het evenement om eerstejaars masterstudenten een introductie te geven in de volle breedte aan natuurkundige onderwerpen die in Leiden worden bestudeerd.

De LION Science Day ontstond als een middag met praatjes en is nu uitgegroeid tot een mini-conferentie van een volle dag met lezingen en een afsluitende borrel. Onderwerpen zijn onder meer biofysica, elektronmicroscopie en quantum computation. Klik hier voor het volledige programma.

Het evenement is oorspronkelijk bedoeld voor LION’s tweeëntwintig eerstejaars masterstudenten ter oriëntatie op hun afstudeerproject, maar andere natuurkundestudenten zijn ook meer dan welkom. Zij kunnen zich aanmelden tot vrijdag 7 september via deze link.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie