Universiteit Leiden

nl en

Christine Espin winnaar beste docentprijs 2017

Dat maakte juryvoorzitter Bernet Elzinga bekend tijdens de facultaire nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2018. De prijs voor de beste masterscriptie ging naar psycholoog Alexandra Marcochi en de prijs voor de beste research masterscriptie ging naar politicoloog Vincent Bakker.

Decaan Hanna Swaab trapte de receptie af in een goed gevulde hal van het Pieter de la Courtgebouw. Zij blikte terug op een zeer succesvol FSW jaar waarin onderzoekers o.a. werden beloond met een Spinozapremie, ERC Advanced- en Starting Grants en een aantal Vici- en Venisubsidies. 

Ook het onderwijs van de faculteit stond niet stil met de start van de bachelorspecialisatie International Relations and Organisations in Den Haag (september 2017) en de voorbereidingen voor de nieuwe interfacultaire bachelor Urban Studies (start in 2018) ook in Den Haag.

Bestuurlijk zijn er dit jaar een aantal wisselingen. Zo zal Kristiaan van der Heiden per 1 februari 2018 Paul Nieuwenburg opvolgen als portefeuillehouder Onderwijs in het faculteitsbestuur, en zijn Philip Spinhoven en René van der Veer per 1 januari jl. gestart als Wetenschappelijke Directeur (respectievelijk Instiuut Psychologie en Instituut Pedagogische Wetenschappen).

Bannerfoto
Van links naar rechts: Vincent Bakker, Alexandra Marcochi, Margot van der Doef, Christina Espin, Tim Mickler.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.