Universiteit Leiden

nl en

800 bezoekers voor geesteswetenschappen tijdens Masterdag

Vrijdag 10 november vond de Masterdag plaats. Studenten kwamen van binnen- en buitenland om zich te laten overtuigen dat een master in de geesteswetenschappen aan de Universiteit Leiden de beste keuze is.

Drukbezocht

Ruim 800 bezoekers hadden zich van te voren aangemeld voor een van de Geesteswetenschappen presentaties om meer te weten te komen over de master(s) die zij overwegen te studeren.

Rondleiding

Naast de presentaties van de verschillende opleidingen namen bezoekers onder leiding van studentbestuurslid Geesteswetenschappen Olivier Fajgenblat – ondanks het regenachtige weer – deel aan een rondleiding langs de Geesteswetenschappen gebouwen en de Universitaire Bibliotheek.

Masterdagbezoekers luisteren naar de rondleiding van Olivier Fajgenblat

In gesprek

Om studenten verder te helpen bij hun keuze konden ze op de Informatiemarkt in gesprek gaan met studieadviseurs, docenten en huidige studenten. Daarnaast waren er ook alumni aanwezig die hun ervaringen deelden over de arbeidsmarkt en maakten studenten kans op het winnen van een tablet door het maken van een arbeidsmarktquiz.

Een master in Leiden

De Leidse faculteit Geesteswetenschappen biedt zo'n 102 masterspecialisaties aan op het gebied van talen, kunst, cultuur, godsdienst en filosofie. De breedte van de faculteit, maar vooral haar wereldwijde expertise, internationale gerichtheid en succesvolle onderzoek maakt het een unieke plek om te studeren. Bekijk de masteropleidingen van de Universiteit Leiden.

De informatiemarkt op tijdens de Masterdag

Masterdag gemist?

Masterdag gemist? Op 16 maart 2018 is de volgende Masterdag. Zet hem nu alvast in je agenda! Onze studenten, docenten en studieadviseurs staan dan weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en ervaringen te delen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.