Kom naar de Masterdag op 16 maart

Studievoorlichting

Masterdag

16 maart 2018

Op 16 maart is het zo ver! Keuzestress of niet, je kunt je op de Masterdag gaan oriënteren en laten informeren over alle masters die Universiteit Leiden te bieden heeft.

Bezoek de Masterdag en:

• woon  opleidingspresentaties bij
  • stel  je vragen  aan docenten en  studieadviseurs.
  • laat studenten en alumni hun ervaringen met je delen
  • maak kennis met de leukste studentensteden van Nederland: Leiden en Den Haag!

Waarvoor kom jij naar de Masterdag?

Ik heb keuzestress!
Je vindt het moeilijk om de juiste Master te kiezen en wilt zoveel mogelijk ontdekken, vragen en vergelijken.   Kortom, de Masterdag is voor jou dé manier om een master te ontdekken die jij leuk vindt. Onze studenten, docenten, studieadviseurs en alumni kijken naar je uit!

Ik wil sfeerproeven
Je weet al wat je van jouw master kunt verwachten maar wilt de sfeer van de universiteit proeven. De Masterdag is voor jou dé manier om erachter te komen hoe  studenten en alumni de universiteit ervaren. De koffie staat klaar!

Ik wil de stad verkennen
Je weet al precies welke master je gaat volgen. Voor jou is het ontdekken van de stad belangrijker. We hebben goed nieuws, Leiden is namelijk de ideale studentenstad en is goed bereikbaar midden in de Randstad. Leiden heeft een sfeervolle oude binnenstad, met alles uit je studentenleven dicht bij elkaar: universiteitsgebouwen, studentenhuizen en verenigingen. Bovendien ligt Leiden vlakbij Den Haag; de stad van ministeries, internationale organisaties en vele culturen. Ook hier heeft de universiteit een vestiging.

Het programma

Het programma van de Masterdag is 4 weken van te voren bekend. Houd dus rond 14 februari deze website in de gaten! Via het formulier op deze pagina of via deze link kun je je alvast vooraanmelden. Dan ontvang je van ons een herinnering wanneer het programma bekend is en de aanmelding opent.

Hou me op de hoogte

Vooraanmelden voor de Masterdag is mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat de registratie opent.

Laat je gegevens hier achter.