Universiteit Leiden

nl en

Eric De Brabandere benoemd tot nieuwe afdelingsvoorzitter van het Grotius Centre for International Legal Studies

Professor Eric De Brabandere is de nieuwe afdelingsvoorzitter/directeur van het Grotius Centre for International Legal Studies. Hij volgt Professor Nico Schrijver op in die functie die het Grotius Centre gedurende meer dan 12 jaar geleid heeft. Eric De Brabandere is hoogleraar internationale geschillenbeslechting bij het Grotius Centre, waar hij werkzaam is sinds 2007.

Het Grotius Centre for International Legal Studies is de afdeling Internationaal Publiekrecht van de Faculteit Rechtsgeleerdheid en is gespecialiseerd in onderzoek en onderwijs in internationaal publiekrecht. Het Grotius Centre is gevestigd in Leiden en Den Haag. Eric De Brabandere is hoofdzakelijk in Den Haag maar zal ook in Leiden zijn als weerspiegeling van de dubbele locatie van het Grotius Centre. 

Het Grotius Centre en het Faculteitsbestuur bedanken Nico Schrijver, die nog als deeltijd hoogleraar verbonden blijft aan het Grotius Centre, voor het uitoefenen van de functie van afdelingsvoorzitter gedurende meer dan 12 jaar.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.