Universiteit Leiden

nl en

Launch NWO VIDI website European Border Communities

Nieuwe website over interdisciplinair, internationaal onderzoek naar de migratie en grenstoezicht.

Sinds september 2017 presenteert de nieuwe website European Border Communities informatie rondom het NWO VIDI project “Getting to the Core of Crimmigration” van Prof. dr. mr. Maartje van der Woude (Van Vollenhoven Instituut) aan de internationale doelgroep van wetenschappers en beleidsmakers. 

Naast de presentatie van verschillende evenementen en publicaties, zal informatie worden verstrekt over de voortgang van de deelprojecten, de PhD Projecten zoals uitgevoerd door Neske Baerwaldt en Maryla Klajn en het synthese project van de hoofdonderzoeker en projectleider. Een gedeelte met thematische blogs biedt ruimte voor bijdragen van partners en gastauteurs. 

In de komende maanden worden er geleidelijk meer functionaliteiten en informatie toegevoegd. Waar de website momenteel met name in het teken staat van het Crimmigration project, zal deze op termijn ook informatie verstrekken over gerelateerde onderzoeksprojecten, waaronder het LDE Project Border Security in the EU: Local Perspectives en het project NORDHOST: Nordic Hospitalities in a Context of Migration and Refugee Crisis.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.