Universiteit Leiden

nl en

Metabolomics Implementation Network gelanceerd voor eerlijke data

Op 10 maart 2017 verwelkomde Professor Karel Luyben (TU Delft) het Metabolomics GO FAIR Implementation Network als community initiatief om de Europese Open Science Cloud te starten. Het netwerk richt zich op het implementeren van de FAIR data principes binnen metabolomics in Europa.

Hulp voor wetenschappers

Dit netwerk zal wetenschappers helpen om onderzoeksdata en workflows uit te wisselen en om metabolomics data te combineren met andere fenotypische data. Op deze manier zal de effici├źntie en impact van Europees life sciences onderzoek vergroot worden. Voor het complete artikel zie de Engelse versie

De aanwezigen van de workshop die tevens de 'Leiden Declaration on FAIR metabolomics' ondertekenden

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.