Universiteit Leiden

nl en

Claartje van Dam geeft lezing voor Mordenate College

Op dinsdag 7 maart gaf Claartje van Dam een lezing over ´Guidance documenten en Promoveren´ voor Mordenate College.

In haar lezing besprak Claartje de rol van guidance documenten van de Europese Commissie in de implementatie van het EU-recht in Nederland. Hoe gaan de Nederlandse wetgever, het bestuur en de rechter om met guidance documenten? En wat zijn daarvan de mogelijke juridische implicaties? Dit zijn de vragen die centraal staan in het promotieonderzoek dat zij uitvoert aan de Afdeling Staats- en Bestuursrecht.

Daarnaast stond de lezing in het teken van het promotietraject. Hoe ziet een promotietraject eruit? Welke werkzaamheden verricht een promovendus naast het schrijven van een proefschrift? En vliegen de vier jaren als promovendus voorbij?

Meer informatie over Mordenate College vindt u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.