Universiteit Leiden

nl en

Jaarlijkse banenmarkt Sine Labore Nihil

Op donderdag 9 februari zal de jaarlijkse banenmarkt van SLN weer plaatsvinden. Deze markt is de uitgelezen mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van de verscheidenheid aan mogelijkheden om na je studie aan de slag te gaan.

Zo zul je kennis kunnen maken met advocatenkantoren, overheidsinstellingen, bedrijfsjuristen en promovendi. De markt bestaat uit korte lezingen van professionals uit verschillende werkgebieden en interactieve workshops om een idee te krijgen van hun verschillende werkzaamheden. Kijk voor het complete programma op: slnleiden.com/banenmarkt/

Meld je vóór woensdag 25 januari aan door je cv te mailen naar banenmarkt@slnleiden.com. Geef hierbij je voorkeur aan voor de beide workshoprondes. Geef ook je voorkeur aan voor de tweede sprekersronde: hierbij kun je kiezen tussen een praatje over de advocatenopleiding of een praatje van een wetgevingsjurist.  

Dag, tijd en plaats

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.