Universiteit Leiden

nl en

Jorrit Rijpma panellid op de European Day for Border Guards

Op 24 mei nam Jorrit Rijpma deel aan een paneldiscussie over het thema: “national states, common borders: future of border management in Europe”.

Het panel maakte deel uit van het programma van de jaarlijkse “European Day for Border Guards” in Warschau, Polen georganiseerd door het Europees grensagentschap Frontex. Andere panelleden waren Frontex-directeur Fabrice Leggeri, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Frontex en een vertegenwoordiger van de Europese Commissie. De European Day for Border Guards (ED4BG) brengt vertegenwoordigers van nationale grenswachten bij elkaar, als ook private en publieke actoren op het gebied van grensbeheer. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.