Universiteit Leiden

nl en

Win een exclusieve Meet&Greet met Children's Rights expert Bede Sheppard

Ben jij geinteresseerd om Bede Sheppard, Human Rights Watch’s Deputy Director of the Children’s Rights Department te ontmoeten? Bede zal donderdag 26 mei voor het #WatchOurSchools evenement in het Auditorium van Anna van Bueren zijn, en wij geven hierbij onze studenten de kans om hem van tevoren te ontmoeten en hem vragen te stellen. Om de meet&greet te winnen, moet je ons in 1 zin laten weten wat je hem het liefst zou vragen. 

Meer informatie over het algemene evenement vindt je hier.

Over Bede Sheppard: 
Bede Sheppard is the deputy director in the Children's Rights Division of Human Rights Watch, where he specializes in the issues of attacks on students, teachers, and schools, and the military use of schools. During his time with Human Rights Watch, he has conducted investigations and advocacy on the Democratic Republic of Congo, Japan, India, Indonesia, Nepal, Nigeria, Pakistan, the Philippines, Thailand, Ukraine, and Yemen. He has previously worked for the United Nations High Commissioner for Refugees in Croatia, and as an attorney with a Washington DC law firm, conducting field investigations into human rights abuses in Indonesia and South Africa. He holds a bachelors degree from Harvard College, a masters degree from the Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University, and a law degree from Columbia University. During the summer term of 2016, he was a visiting scholar at the New Zealand Centre for Human Rights Law, Policy, and Practice at the Faculty of Law at Auckland University.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.