Universiteit Leiden

nl en

In Memoriam: Christiaan van Gorkum

Christiaan van Gorkum is overleden op 30 oktober 2015.

“Sorry jongens, maar dit moet toch echt effe in het Nederlands”.  Iets dat Christiaan had kunnen zeggen. Hij had zoveel te zeggen soms. Dan keek hij je aan met die twinkeling in zijn ogen: “Of ga ik nu toch iets te ver?”.

Christiaan van Gorkum

Christiaan was een echte ondernemer. Hij wilde verschil maken, dingen creëren, vooral dingen die mensen konden binden en beter maken. Had SBB niet al bestaan dan had hij het wel bedacht.  Science Café Leiden, BètaBanenMarkt, Life, Natuurwetenschappelijk Gezelschap Leiden.  Hij droeg zoveel bij aan zoveel. Hij vond dat het nog niet genoeg was en creëerde ScienceMeetsBusiness Café. Een uniek initiatief met grote uitstraling waar wij en velen met ons hem bijzonder dankbaar voor zijn. Van onschatbare waarde ook voor SBB dat hij met hart en ziel heeft gestudeerd en helpen uitbouwen.  Waarvoor hij zoveel heeft gedaan wat we telkens weer gaan tegenkomen en nooit zullen vergeten.

Belangrijker nog dan wat hij voor ons betekend heeft is wie hij voor ons was. De beste vriend die je je kan wensen. Altijd warm, altijd betrokken, altijd daar wanneer het nodig was. Zoveel energie, zoveel passie, zoveel humor, zoveel liefde. Het had nog zoveel langer moeten duren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.