Universiteit Leiden

nl en

Sylvestre Bonnet lid van de Young Academy of Europe

Chemicus dr. Sylvestre Bonnet is uitgenodigd om toe te treden tot de Young Academy of Europe. Het selectiecomité en het bestuur van de Young Academy steunen zijn lidmaatschap unaniem, zo staat in een brief aan Bonnet.

The Young Academy of Europe is vergelijkbaar met de Jonge Akademie van de KNAW, maar dan op Europees niveau. Ook daar is de organisatie gelieerd aan een evenknie voor 'senioren': de Academia Europaea, ofwel The Academy of Europe.

The Young Academy of Europe is een platform voor jonge excellente Europese onderzoekers om te netwerken, tot wetenschappelijke uitwisseling te komen en om beleidsinitiatieven te nemen.

Het lidmaatschap duurt vijf jaar en expireert dan automatisch.

Zie ook

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.