Universiteit Leiden

nl en

Geslaagde tiende editie van Leiden Revisited

Op vrijdagmiddag 25 september organiseerde de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in de unieke Leidse Sterrewacht voor de 10e keer het Leiden Revisited evenement: hét netwerkevenement dat dit jaar door Job Cohen werd geopend.

De bezoekers hadden de keuze uit acht inspirerende, post-academische seminar sessies om daarmee de kennis aan te scherpen en tegelijkertijd punten voor PO NovA en de KNB te scoren.

Tijdens de slotceremonie deelde onze decaan Rick Lawson de JPAO-onderwijsprijzen uit. Van de 265 docenten die in 2014 een bijdrage verzorgden, zijn uit de 25 genomineerden die een 9 of hoger scoorden, twee sprekers geselecteerd die het hoogste scoorden. De beste interne en de beste externe docent kregen van deelnemers beiden unaniem het cijfer 10! De prijs voor de interne pao-docent ging naar Prof. Stegan Sagel voor zijn bijdrage aan de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht. De beste externe pao-docent was Mr. Willem van Schendel voor zijn bijdrage aan de Conferentie Civiele Cassatie.

Ook kondigde Rick Lawson de crowdfundingsactie 'Een rechtszaal voor Moot Court' aan. Daarmee hoopt de faculteit met financiële steun, met name van alumni, een heuse oefenrechtszaal op het Kamerlingh Onnes Gebouw te realiseren.

Evenals de voorgaande edities bood Leiden Revisited ook dit jeer waar een ideale gelegenheid om oud-studiegenoten en oud-docenten weer eens in de collegebanken te treffen en zo oude tijden te doen herleven onder het genot van een aangeklede borrel en ondersteund door fijne muzikale klanken.   

Een overzicht van alle foto's van deze dag vindt u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.