Universiteit Leiden

nl en

De Brabander en Martens winnen Earli Outstanding Publication Award 2015

Op de tweejaarlijkse conferentie van de European Association for Learning and Instruction (Earli) op Cyprus hebben dr. Kees de Brabander en prof. dr. Rob Martens, beiden - eertijds - verbonden aan de afdeling Onderwijsstudies van het instituut Pedagogische Wetenschappen met hun artikel "Towards a unified theory of task-specific motivation” (Educational Research Review, 11, 27-44) de Earli Outstanding Publication Award 2015 gewonnen.

Earli Outstanding Publication Award
Earli Outstanding Publication Award

Het artikel is een poging om in het onoverzichtelijke landschap van elkaar soms tegensprekende motivatietheorieën eenheid te scheppen. Het behelst een integratief raamwerk van constructen die van belang zijn om de motivatie van een individu voor een relatief specifieke activiteit of categorie van activiteiten te kunnen beschrijven.

Lees meer over de Earli Outstanding Publication Award

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.