Universiteit Leiden

nl en

Hans ten Napel ontvangt Research Fellowship aan Princeton University

Het Center of Theological Inquiry aan Princeton University, USA, heeft Hans-Martien ten Napel een Research Fellowship in Legal Studies toegekend. Hierdoor kan hij het komende (Amerikaanse) academische jaar deelnemen aan een interdisciplinair onderzoeksproject over het thema 'Law and Religious Freedom'.

Dit project sluit nauw aan bij een groot NWO-project dat Ten Napel in 2013, samen met de Nederlands-Amerikaanse historicus James Kennedy (UvA), heeft aangevraagd en welke ingewilligd werd. Hierop zijn inmiddels zowel een promovendus als een post-doctoraal onderzoeker aangesteld. 

Meer informatie over het Research Fellowship aan Princeton University.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.