Universiteit Leiden

nl en

Masterstudenten JNM maken mini-documentaire Leidse politiek

Zes masterstudenten van Journalistiek en Nieuwe Media maakten een reconstructie van de Leidse collegeonderhandelingen na de raadsverkiezingen van 2010. Deze mini-documentaire is sinds 20 maart 2014 te zien op YouTube.

'Leiden tot een akkoord'

Zes masterstudenten van Journalistiek en Nieuwe Media maakten een reconstructie van de Leidse collegeonderhandelingen na de raadsverkiezingen van 2010. Deze mini-documentaire is sinds 20 maart 2014 te zien op YouTube.

 

 

'Leiden tot een akkoord' is een productie van de volgende masterstudenten Journalistiek en Nieuwe Media (Media Studies):

  • Jennie Barbier
  • Eva van Barneveld
  • Daan Jongen
  • Daan Kuys
  • Tessa Moolenaar
  • Loes van Niekerk
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.