Universiteit Leiden

nl en

Algant Consortium bijeenkomsten in Leiden 23-26 februari 2013

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari vinden de jaarlijkse ‘Algant doctorate candidates and academics’ bijeenkomsten plaats. Het Algant consortium bestaat uit 8 universiteiten op 4 continenten en biedt een tweejarige mastertrack aan en een joint PhD programma in de Algebra, Meetkunde en Numerieke Wiskunde.

Partners en studenten van het Algant programma uit Milaan, Padua, Bordeaux, Orsay en Leiden komen dit jaar bijeen op het Mathematisch Instituut in Leiden. Gedurende het weekend zullen 2e en 3e jaars Algant PhD studenten hun onderzoek presenteren. Op maandag 25 en dinsdag 26 februari zetten de Algant partners hun werk voort met het selecteren van nieuwe Algant kandidaten die in het nieuwe academische jaar van start zullen gaan. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.