Universiteit Leiden

nl en

Natuurkundestudent Merlijn van Deen wint Janneke Fruin-Helb Beurs

Merlijn van Deen is de winnaar van de Janneke Fruin-Helb Beurs 2011. Op woensdag 16 november kreeg hij de prijs uitgereikt door Huub Röttgering. Merlijn van Deen won de prijs met zijn aanvraag voor zijn verblijf aan het ESPCI in Parijs voor onderzoek naar “Dynamics of droplet detachment in granular suspensions”.

Sinds 2003 reikt het LUF de Janneke Fruin-Helb Beurs uit. Deze beurs van 2.250 euro is ingesteld om excellente LISF-onderzoeksvoorstellen extra aandacht en financiële steun te geven. De beurs is vernoemd naar mevrouw drs. A.M. Fruin-Helb, voormalig directeur van het LUF (1989-2003) en medeoprichter van het LUF Internationaal StudieFonds.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.