Universiteit Leiden

nl en

Samantha Vermeulen

Promovendus

Naam
S. Vermeulen MSc
Telefoon
+31 71 527 3698
E-mail
s.vermeulen@fsw.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0003-0508-8294

Samantha Vermeulen werkt als docent en promovendus bij het Instituut Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Samantha Vermeulen

Kort CV

Samantha Vermeulen rondde in de zomer van 2020 de research master Developmental Psychopathology in Education and Child Studies af. Binnen deze master heeft zij haar klinische stage gelopen bij het Preventief Interventie Team (PIT) in Amsterdam.

Tijdens haar studie heeft zij als testleider bij Hogrefe Uitgevers en Pearson Benelux meegewerkt aan het standaardisatieonderzoek naar diverse psychologische tests (o.a. SIVT, WPPSI-IV-NL, WAIS-V) en is zij als student-assistent betrokken geweest bij verschillende onderzoeksprojecten binnen de Universiteit Leiden. Nadat zij in september 2020 aan de Universiteit Leiden is begonnen als docent, is zij in oktober 2020 ook gestart aan haar promotietraject.

Onderzoek

Samantha Vermeulen werkt momenteel als promovendus bij de programmagroep Forensische Gezinspedagogiek en Jeugdhulpverlening van de Universiteit Leiden. Zij heeft samen met Lenneke Alink en Sheila van Berkel onderzoek gedaan naar de prevalentie van kindermishandeling tijdens de lockdown. In haar promotieonderzoek richt zij zich samen met Lenneke Alink, Sheila van Berkel en Maaike Kempes verder op de relatie tussen het meemaken van kindermishandeling en het vertonen van delinquent gedrag door jongeren. 

Onderwijs

  • Bachelor: Onderzoekspracticum 2, Practicum Wetenschappelijk Schrijven, Oefenonderzoek, Cursus Praktische Data-Analyse met SPSS
  • Master: Praktijk van Empirisch Onderzoek

Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag

Promovendus

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Pedagogische Wetenschappen
  • Forensische gezinsped. en Jeugdhulpverl.

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 4B34

Contact

Docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Pedagogische Wetenschappen
  • Instituutsbureau Pedagogiek

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.