Universiteit Leiden

nl en

Rosa Koenraadt

Universitair docent

Naam
Dr. R.M. Koenraadt
Telefoon
+31 71 527 4194
E-mail
r.m.koenraadt@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-8394-6445

Rosa Koenraadt is universitair docent criminologie bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie.

Meer informatie over Rosa Koenraadt

Algemeen

Rosa Koenraadt is sinds 2018 werkzaam als universitair docent criminologie aan het Instituut voor Strafrecht en Criminologie. Na afronding van haar bacheloropleiding psychologie en masteropleiding criminologie was zij als docent en onderzoeker verbonden aan het Willem Pompe Instituut van de Universiteit Utrecht. Hier gaf zij onder andere onderwijs binnen de minor criminologie en was zij in opdracht van Politie & Wetenschap betrokken bij een onderzoek naar mobiel banditisme. Vanaf 2013 heeft zij promotieonderzoek verricht naar de illegale geneesmiddelenhandel binnen het Doctorate in Cultural and Global Criminology (DCGC) programma. Rosa heeft in januari 2018 haar proefschrift aan de Universiteit Utrecht verdedigd.

Onderzoek

Rosa Koenraadt is geïnteresseerd in illegale markten en online handel, mensenhandel, arbeidsuitbuiting, georganiseerde misdaad, en organisatiecriminaliteit.

Onderwijs

Rosa Koenraadt verzorgt binnen de bacheloropleiding de vakken Methoden en Technieken (M&T2), Practicum Verklarende Criminologie en Onderzoeksvaardigheden. Daarnaast begeleidt zij bachelor- en masterscripties.

Universitair docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Criminologie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B 3.25

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.