Universiteit Leiden

nl en

Roos Julien

Docent

Naam
R. Julien
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
r.julien@fsw.leidenuniv.nl

Roos Julien is afgestudeerd aan Universiteit Rotterdam in klinische kinder- en jeugdpsychologie. Momenteel is ze werkzaam als docent Pedagogische Wetenschappen.

Meer informatie over Roos Julien

Onderzoek

Gedurende haar afstuderen heeft Roos als stagiaire meegewerkt aan het onderzoeksproject FAMI-Liegen aan de Universiteit Rotterdam onder begeleiding van Rianne Kok. Zij heeft bijgedragen aan de werving van ouders en kinderen, het afnemen van testmateriaal bij ouders en kinderen en het ontwikkelen/uittesten van een codeerinstrument voor het coderen van leugens in videomateriaal.

Binnen deze stage heeft Roos ook haar masterscriptie "Directe en Indirecte Socialisatie van Liegen door Ouders: Verschillen Tussen Typen Leugens " geschreven.

Onderwijs

Gedurende haar afstuderen is Roos tevens werkzaam geweest als stagiaire bij Mentaal Beter Jong, in het teken van diagnostisch onderzoek, indicatiestelling en (groeps)behandeling bij kinderen en jongeren tot en met 18 jaar.

Tijdens deze periode is zij ook werkzaam geweest als onderwijsassistent in groep 4 van het basisonderwijs waar zij verantwoordleijk was voor het ondersteunen van kinderen met problematiek in de klas. Na het afronden van haar stage werkte zij als tutor pedagogische wetenschappen (tweede leerjaar) aan Universiteit Rotterdam.

Werkdagen

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Pedagogische Wetenschappen
  • Neuropedagogiek en ontwikk. stoornissen

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.