Universiteit Leiden

nl en

Oscar Gobée

Naam
O.P. Gobée arts
Telefoon
+31 71 526 6673
E-mail
o.p.gobee@lumc.nl

Paul Gobée is arts, docent anatomie en e-learning ontwikkelaar. Vanaf 2000 ontwikkelde hij de succesvolle serie interactieve e-learning lessen CASK (Clinical Anatomical Skills), voor geneeskunde studenten en t.b.v. anatomie scholing voor chirurgen. Daarnaast ontwikkelde hij de website anatomicalterms.info, het ingangstoets systeem Preclass en de CASK virtuele microscopieviewer. Behalve digitaal onderwijs ontwikkelen, geeft hij (fysiek) onderwijs betreffende anatomie van borst en buik. Hij werd tweemaal genomineerd voor de prof. Tammelingprijs voor beste docent LUMC en in 2023 genomineerd voor de Onderwijsprijs van de Universiteit Leiden. Sinds 2015 zet hij zich in voor open onderwijsleermaterialen (open educational resources - OER). Hij ontving daarvoor drie maal een subsidie van het Min. van OCW. Daarmee zette hij samen met andere anatomie-afdelingen in Nederland en Vlaanderen het platform AnatomyTOOL voor open anatomie leermaterialen op, en verzamelde samen met collega's en studenten daarop duizenden open anatomische afbeeldingen en oefenvragen. Sinds 2022 werkt hij met 4 universiteiten aan een open humaan anatomisch 3D model.

Meer informatie over Oscar Gobée

Paul Gobée is arts, docent anatomie en e-learning ontwikkelaar. Vanaf 2000 ontwikkelde hij de succesvolle serie interactieve e-learning lessen CASK (Clinical Anatomical Skills), voor geneeskunde studenten en t.b.v. anatomie scholing voor chirurgen. Daarnaast ontwikkelde hij de website anatomicalterms.info, het ingangstoets systeem Preclass en de CASK virtuele microscopieviewer.

Behalve digitaal onderwijs ontwikkelen, geeft hij (fysiek) onderwijs betreffende anatomie van borst en buik. Hij werd tweemaal genomineerd voor de prof. Tammelingprijs voor beste docent LUMC en in 2023 genomineerd voor de Onderwijsprijs van de Universiteit Leiden.

Sinds 2015 zet hij zich in voor open onderwijsleermaterialen (open educational resources - OER). Hij ontving daarvoor drie maal een subsidie van het Min. van OCW . Daarmee zette hij samen met andere anatomie-afdelingen in Nederland en Vlaanderen het platform AnatomyTOOL voor open anatomie leermaterialen op, en verzamelde samen met collega's en studenten daarop duizenden open anatomische afbeeldingen en oefenvragen. Sinds 2022 werkt hij met 4 universiteiten aan een open humaan anatomisch 3D model.

  • Faculteit Geneeskunde
  • Divisie 4
  • Anatomie en Embryologie

Werkadres

LUMC Onderzoeksgebouw
Einthovenweg 20
2333 ZC Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.