Universiteit Leiden

nl en

Mark Roelofsen

Duale promovendus/gast

Naam
Ir. M. Roelofsen
Telefoon
+31 70 800 9589
E-mail
m.roelofsen@fgga.leidenuniv.nl

Mark Roelofsen participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague. Werktitel proefschrift: 'Ontwerp van een consistent, succesvol en duurzaam technische analyse systeem'.

Meer informatie over Mark Roelofsen

Mark Roelofsen heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Daarna heeft hij gewerkt als industrieel ontwerper bij Royal Huisman Shipyard en vervolgens in verschillende managementfuncties bij Nederlandse en internationale bedrijven. Daarnaast heeft Mark ervaring als (Internet)ondernemer, onder andere gericht op Internetbetalingen waar hij veel ervaring heeft opgedaan met Private Equity (onder andere ABNAMRO) en toezichthouder DNB (als financieel bestuurder).

Een bijzonder hoogtepunt voor Mark is het winnen van de ‘Broos van Erp prijs’ (de ICT innovatieprijs van de overheid, uitgereikt door het ministerie van economische zaken) in 2007. Vooral de laatste jaren ligt zijn interesse in een meer wetenschappelijke benadering van investeren, beleggen en analyseren.

Duale promovendus/gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Dual PhD Centre

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.