Universiteit Leiden

nl en

Laurens van Gestel

Universitair docent

Naam
Dr. L.C. van Gestel
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
l.c.van.gestel@fsw.leidenuniv.nl

Kort CV

Laurens van Gestel is Universitair Docent op de afdeling Gezondheids- Medische en Neuropsychologie van het Instituut Psychologie. Zijn onderzoek richt zich met name op gedragsinterventies binnen Population Health Management.
   
Laurens van Gestel behaalde zijn bachelor in Liberal Arts & Science aan het University College Roosevelt (cum laude; 2013) en zijn master in Social and Health Psychology aan de Universiteit Utrecht (2015). In 2016 begon hij als promovendus bij de afdeling sociale, gezondheids-, en organisatiepsychologie in Utrecht. In 2021 is hij gepromoveerd op onderzoek naar nudging met als titel: The psychology of nudging - An investigation of effectiveness and acceptability. Sinds 2021 werkt hij als Universitair Docent aan de Universiteit Leiden en is hij betrokken bij het stimuleringsprogramma Population Health Management aan de LUMC-Campus Den Haag.

Onderwijs

Laurens van Gestel is betrokken bij verschillende onderdelen van het onderwijs van het Instituut Psychologie, zoals de bachelor Psychologie, de master Health and Medical Psychology, en de onderzoeksmaster Clinical and Health Psychology. Daarnaast verzorgt Laurens van Gestel onderwijs voor het thema de gezonde stad van de bachelor Urban Studies en voor de interdisciplinaire master Population Health Management.

Universitair docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Gezondheids, Medische- Neuropsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 2A13

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.