Universiteit Leiden

nl en

Jet Liesker

Beleidsmedewerker

Naam
H.J. Liesker
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
h.j.liesker@law.leidenuniv.nl

Jet Liesker studeerde van 2009 tot 2013 de bachelor Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde hier in 2015 tevens haar master European and International Law (LL.M). Sinds 1 september 2018 is Liesker als docent Europees recht verbonden aan het Europa Instituut behorend tot de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Sinds 1 januari 2021 is zij tevens verbonden aan de faculteit als beleidsmedewerker bij de afdeling Onderwijsbeleid.

Meer informatie over Jet Liesker

Jet Liesker studeerde van 2009 tot 2013 de bachelor Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde hier in 2015 tevens haar master European and International Law (LL.M). Parallel aan haar studie liep zij stage bij Stichting Vluchteling en na haar studie verhuisde zij naar Oslo om daar te gaan werken als adviseur bij het International Law and Policy Institute (ILPI) waar zij zich voornamelijk bezighield met het schrijven van beleidsstukken en het verrichten van onderzoek op het gebied van mensenrechten.

Vanaf 2016 werd Liesker werkzaam als onderzoeksassistent bij de Universiteit van Oslo. Meer in het bijzonder verrichte zij haar onderzoekswerkzaamheden bij het Noorse Centrum voor de Rechten van de Mens. Lieskers onderzoek richtte zich met name op de gesteldheid van de bescherming van de rechten van LHBTI-ers in Europa.

Sinds 1 september 2018 is Liesker als docent Europees recht verbonden aan het Europa Instituut behorend tot de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Sinds 1 januari 2021 is zij tevens verbonden aan de faculteit als beleidsmedewerker bij de afdeling Onderwijsbeleid.

Werkdagen

Maandag thuiswerkdag, dinsdag, woensdag thuis werkdag, donderdag en vrijdag. 

Beleidsmedewerker

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Stafafdeling Onderwijs
  • Onderwijsbeleid

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.