Universiteit Leiden

nl en

Inge Veldhuis

Studieadviseur

Naam
I. Veldhuis MSc
Telefoon
+31 71 527 2146
E-mail
i.veldhuis@hum.leidenuniv.nl

De studiecoördinator helpt studenten om maximaal profijt te halen uit hun studie, door hen o.a. wegwijs te maken binnen het programma, in te lichten over procedures en regelingen en oplossingsgericht mee te denken bij studiegerelateerde problemen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over studieplanning, keuzemogelijkheden binnen het studieprogramma, studiemoeilijkheden en -twijfels, extra uitdagingen en persoonlijke problemen.

Contact

Studenten kunnen de studiecoördinatoren benaderen via de e-mail (stuco-ba-english@hum.leidenuniv.nl) of kunnen langskomen voor een gesprek. Alles wat je bespreekt met je studiecoördinator blijft vertrouwelijk.

Aanwezig

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Inloopspreekuren

Wegens het coronavirus vinden er in 2020/2021 tot nader bericht geen inloopspreekuren plaats. Met een vraag kan je mailen naar stuco-ba-english@hum.leidenuniv.nl of een afspraak maken voor een online meeting via het Online Afsprakensysteem.

Afspraak maken

Maak een afspraak op een tijdstip dat jou schikt. Vermeld altijd je studentnummer en wat je wil bespreken. Als je verwacht meer tijd nodig te hebben, boek je twee opeenvolgende afspraken. Een (online) afspraak kan je maken via het Online Afsprakensysteem. Inge Veldhuis-Cnossen neemt op de afgesproken dag en tijd contact met je op via MS Teams.

Studieadviseur

  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Faculteitsbureau
  • OSZ Studieadvisering

Werkadres

Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kamernummer B0.08

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.