Universiteit Leiden

nl en

Eva van Leeuwen

Medewerker onderwijsontwikkeling

Naam
E.M.M. van Leeuwen MSc
Telefoon
+31 71 527 6548
E-mail
e.m.m.van.leeuwen@iclon.leidenuniv.nl

Eva studeerde in 2010 af in Leiden in de richting Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie. Aansluitend heeft zij drie jaar gewerkt als medewerker bestuurlijke informatievoorziening bij de afdeling Informatiemanagement (Bestuursbureau). Hierna heeft zij tijdelijk gewerkt bij Belastingdienst Toeslagen in Den Haag, om in november 2014 weer terug te keren naar Leiden. 
Bij de afdeling Hoger Onderwijs van het ICLON heeft zij inmiddels diverse functies vervuld. Zij werkte voor het secretariaat Hoger Onderwijs (2014 – 2017), de Tentamen – en Evaluatieservice (2014 – heden) en zij beheerde de projectenadministratie voor de afdeling Hoger Onderwijs (2017 – 2021). Daarnaast is zij sinds 2019 werkzaam als onderwijskundig adviseur.

Momenteel combineert zij de functie van onderwijskundig adviseur met werk voor de Tentamenservice. Als onderwijskundig adviseur adviseert zij docenten in het hoger onderwijs (onder andere op het gebied van (digitaal) toetsen) en begeleidt zij docenten bij het behalen van hun Basiskwalificatie Onderwijs (BKO). Daarnaast is zij betrokken bij projecten op het gebied van kwaliteitszorg en beleidsonderzoek. 
Bij de Tentamenservice zorgt ze enerzijds voor de praktische verwerking van multiple choice tentamens, voor zowel de Universiteit Leiden als voor externe relaties. Anderzijds adviseert ze de docenten over de interpretatie van de statistische analyses, eventuele herberekeningen en de mogelijkheden tot het berekenen van cijfers. 

Medewerker onderwijsontwikkeling

  • ICLON
  • Hoger Onderwijs
  • Onderwijsbeleidsonderzoek

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B209

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.