Universiteit Leiden

nl en

Eva van Leeuwen

Medewerker onderwijsontwikkeling

Naam
E.M.M. van Leeuwen MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
e.m.m.van.leeuwen@llinc.leidenuniv.nl

Eva is involved in educational research projects to help teachers, educational directors and other staff members evaluate and improve education at Leiden University. She also guides teachers in obtaining their BKO certificate and gives educational advice on topics such as testing and assessment. Eva is a member of LLInC’s Exam service, meaning that she processes and analyses (digital) exams. Her background is in psychology and she has a special interest in topics connected to student wellbeing.

Meer informatie over Eva van Leeuwen

Eva studeerde in 2010 af in Leiden in de richting Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie. Aansluitend heeft zij drie jaar gewerkt als medewerker bestuurlijke informatievoorziening bij het Bestuursbureau van de Universiteit Leiden. Sinds 2014 werkt zij voor de afdeling Hoger Onderwijs van het ICLON (nu: Leiden Learning and Innovation Centre). Hier heeft zij inmiddels diverse functies vervuld. Sinds 2019 is zij werkzaam als onderwijskundig adviseur en beleidsonderzoeker. Deze werkzaamheden combineert zij met haar werk voor de Tentamenservice.

Als onderwijskundig adviseur adviseert en begeleidt Eva docenten in het hoger onderwijs, onder andere op het gebied van (digitaal) toetsen en het behalen van de BKO. Als beleidsonderzoeker is ze betrokken bij diverse onderzoeksprojecten op het gebied van kwaliteitszorg. Bij de Tentamenservice zorgt ze voor de praktische verwerking van multiple choice tentamens, voor zowel de Universiteit Leiden als voor externe relaties. Ook adviseert ze de docenten over de interpretatie van de statistische analyses, eventuele herberekeningen en de mogelijkheden tot het berekenen van cijfers. 

Medewerker onderwijsontwikkeling

  • Leiden Learning and Innovation Centre
  • Learning Consulting

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.