Universiteit Leiden

nl en

Eleni Georgaki

Docent

Naam
E.P. Georgaki MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
e.p.georgaki@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
null

Eleni Georgaki is als docent Criminologie verbonden aan het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Eleni Georgaki

Eleni Georgaki is als docent Criminologie verbonden aan het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden. Zij voltooide in 2019 de bachelor Criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en in 2021 de master Forensische Criminologie aan Universiteit Leiden. Tijdens haar master heeft zij als onderzoeksstagiaire meegewerkt aan een onderzoek naar de evaluatie van zorgconferenties bij langverblijvers (15+) in de tbs bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie. Daarna is zij aan de slag gegaan als CDD-analist bij de Volksbank.

Onderwijs

Als docent is Eleni o.a. betrokken bij de bachelor- en mastervakken Inleiding Rechtspsychologie, Daders en Forensische Psychiatrie. Daarnaast begeleidt zij bachelorscripties en zet zij zich in als docenttutor voor eerstejaarststudenten.

Onderzoek

Eleni is naast haar functie als docent ook werkzaam als onderzoeker in de forensische zorg. Zij heeft in het verleden onderzoek gedaan naar beelden van de forensische zorg in Nederlandse films en series. Momenteel is zij betrokken bij een onderzoek in opdracht van de WODC genaamd ‘Kenmerken doelgroep langverblijf TBS’.

Docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Criminologie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B3.35

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.