Universiteit Leiden

nl en

Eduardo Herrera Malatesta

Wetenschappelijk Coördinator

Naam
Dr. E.N. Herrera Malatesta
Telefoon
+31 71 527 5658
E-mail
herreramalatesta@lorentzcenter.nl
ORCID iD
0000-0001-5265-6296

Eduardo behaalde zijn bachelor in antropologie in 2004 aan de Universidad Central de Venezuela. In 2009 behaalde hij een master in Antropologie aan het Instituto Venezolano de Investigaciones Científicas en in 2011 een master in GIS en Ruimtelijke Analyse in Archeologie aan het University College London. Hij promoveerde aan de Universiteit Leiden in 2018, waar hij een onderzoeksfocus ontwikkelde op de studie van inheemse landschapstransformatie als gevolg van de komst van Europeanen naar het Caribisch gebied in 1492. Dit onderzoek werd opgevolgd door een postdoctorale functie tot 2019.

Eduardo werkt momenteel als wetenschappelijk coördinator bij het Lorentz Center. In deze functie werkt hij samen met wetenschappelijke organisatoren en adviesraden om het workshopprogramma op het gebied van Computational Sciences, Informatics and Mathematics te ontwikkelen.

Het Lorentz Center is een workshopcentrum dat internationale mono- en multidisciplinaire workshops organiseert in alle wetenschappelijke disciplines. Onze workshops, meer dan 80 per jaar, worden gekenmerkt door een open en interactieve sfeer en hun hoge wetenschappelijke kwaliteit.

Voor meer informatie, bezoek de website van het Lorentz Center voor meer informatie en neem contact met Eduardo op als u erin geïnteresseerd bent een ​​workshop met ons te organiseren!

 

Wetenschappelijk Coördinator

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Lorentz-Center
  • Lorentz-Center

Werkadres

Oort
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden
Kamernummer 362

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.