Universiteit Leiden

nl en
portret Diana Machielse

Diana Machielse

Docent

Naam
Drs. D.S. Machielse
Telefoon
+31 71 527 6535
E-mail
d.s.machielse@iclon.leidenuniv.nl

'Na mijn studie geneeskunde in Rotterdam ben ik via allerlei zijpaadjes en omwegen in het onderwijs beland, eerst het basisonderwijs (bachelor pabo), daarna voortgezet onderwijs (master ICLON) en docentenbegeleiding. Als multipotentialist ben ik breed geïnteresseerd en opgeleid; ik heb zowel maatschappijleer, anw als biologie gedoceerd, ben gecertificeerd sportmasseur (NGS), allround coach (CPS) en spreek zes talen, maar van mensen, communicatie en onderwijs word ik het gelukkigst.

Sinds september 2021 ben ik supervisor en assessor bij de lerarenopleiding, sinds januari 2022 ook docent nascholing (onder andere BOS- en coachingsvaardighedentrainingen), blokdocent Pre university Den Haag, vaksteunpuntcoördinator biologie (ONZ), ambassadeur van de HOS.

Naast het inzetten van mijn praktijkervaring ben ik empathisch en pas ik mijn trainingen op maat aan de groep aan. Daarnaast ben ik energiek en enthousiast.

Een cursus is voor mij geslaagd als de deelnemers enthousiast en tevreden met hun nieuwverworven vaardigheden aan de slag willen en kunnen gaan. Als ze de cursus als nuttig en leerzaam hebben ervaren, maar ook als ik er zelf weer energie van heb gekregen.'

Docent

  • ICLON
  • Opleiden

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B4.29

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.