Universiteit Leiden

nl en

Cevdet Acarsoy

Onderzoeker

Naam
C. Acarsoy MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
c.acarsoy@fsw.leidenuniv.nl

Cevdet Acarsoy is onderzoeksassistent bij de afdeling Onderwijs-en Ontwikkelingspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit van Leiden. 

Meer informatie over Cevdet Acarsoy

Kort cv

Cevdet Acarsoy is onderzoeksassistent in het Brain and Development Research Center, dat deel uitmaakt van de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit van Leiden. 

Cevdet studeerde psychologie in Turkije (2011-2016) voor het afronden van zijn master in Klinische psychologie van de Universiteit Leiden (2018, cum laude). Hij schreef zijn proefschrift over Mind Wandering in relatie tot EEG Theta / Beta Ratio en Attentional Control. In zijn onderzoeksstage werkte hij in een fMRI-studie gericht op standaardmodus netwerkactiviteit en aandachtstoezicht onder supervisie van Dr. Peter Putman. 

Hij is sinds 2017 verbonden aan het Brain and Development Lab op de afdeling Ontwikkelingspsychologie van de Universiteit Leiden als onderzoeksassistent. Hij heeft gewerkt in voornamelijk fMRI-scanning voor verschillende projecten onder supervisie van Prof. Dr. Eveline Crone en Prof. Dr. Berna Guroglu. Hij geeft ook les in werkgroepen voor verschillende bachelor psychologiecursussen aan de Universiteit Leiden. 

Prijzen

   Leiden Excellence Scholarship (Awarded € 15.000) / Leiden University, Leiden

Onderzoeker

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie