Universiteit Leiden

nl en

Tv-programma BreinGeheim met Eveline Crone over het puberbrein

Eveline Crone legt aan presentator Charles Groenhuijsen uit waarom de ontwikkelingen in het brein het bijzondere gedrag van een puber verklaren.

Hoe werken onze hersenen? Wat weten we ervan?  BreinGeheim is een zesdelige serie over het brein: van het babybrein tot het oude brein. In de aflevering over het puberbrein zien we hoe de hersenen in de puberteit nog volop doorgroeien. Verschillende onderdelen van het brein rijpen verder en er worden ook nog steeds verbindingen aangelegd en versterkt. Eveline Crone heeft ook opvoedingstips voor ouders van pubers. 
Bekijk de uitzending van BreinGeheim - Eveline Crone over het puberbrein (video)

Laatst Gewijzigd: 04-08-2011

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.