Universiteit Leiden

nl en

Waxinelichtjes in plaats van een kachel deze winter?

De hoge gasprijzen raken de een net wat harder dan de ander. Je zou natuurlijk de radiator uit kunnen laten en een paar extra truien aan kunnen doen, maar er is ook een alternatief in omloop: waxinelichtjes onder een bloempot. Jan Aarts onderzocht voor Omroep West of dat nou wel zo voordelig is.

'Waanzinnig, ik zag het op televisie voorbijkomen. Mijn dochter begon er ook al over. En toen dacht ik: toch eens rekenen', zegt Jan Aarts, Leids hoogleraar Experimentele Natuurkunde, op 1 oktober bij Omroep West. Hij kwam alleen tot een andere conclusie dan zijn collega’s bij de TU Delft.

Lees het artikel

Lees het artikel op omroepwest.nl om te weten of ook jij waxinelichtjes moet gaan inslaan.

Naar omroepwest.nl
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.