Universiteit Leiden

nl en

Jan Willem Erisman legt stikstofproblematiek uit in webinar

Op het Youtube-kanaal van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland geeft hoogleraar Duurzaamheid en milieu Jan Willem Erisman een lezing over stikstof. Samen met collega Wim de Vries uit Wageningen legt hij uit hoe het stikstofprobleem is ontstaan, hoe we ervoor staan en hoe we de crisis kunnen aanpakken.

De aanleiding voor deze webinar is de beslissing van het kabinet om de landelijke stikstofuitstoot tegen 2030 te halveren. Aan de hand van hun boek ‘Stikstof -  De sluipende effecten op natuur en gezondheid’ lichten Erisman en collega De Vries de stikstofcrisis toe. 

Meer weten?  

Bekijk de volledige webinar op het YouTubekanaal van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.