Universiteit Leiden

nl en

Interview met Tanja Masson-Zwaan op de website van ESA

De Europese ruimtevaartorganisatie ESA introduceert de leden van het European Centre for Space Law (ECSL) op zijn website door middel van interviews met de leden. Een van die leden is Tanja Masson-Zwaan.

Tanja Masson-Zwaan

Het ECSL werd in 1989 opgericht onder toezicht van de ESA en is een samenwerkingsverband bestaande uit wetenschappers, juristen en studenten op het gebied van ruimterecht. Masson-Zwaan, docent en plaatsvervangend hoofd van het IIASL, is sinds de oprichting betrokken bij het ECSL. 

In het interview vertelt Masson-Zwaan waar haar interesse voor het ruimterecht vandaan komt en welke rol het ECSL in haar carrière speelt. Ook geeft ze tips en adviezen aan studenten op het gebied van ruimterecht. 

Lees hier het hele interview (Engels).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.