Universiteit Leiden

nl en

‘Dit is waar het gebeurt: alle kennis is hier in huis’

Rebecca Ultee studeert Bio-Farmaceutische Wetenschappen en vertelt in EenVandaag hoe bijzonder het is dat de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen onderdeel uitmaakt van het dynamische Leiden Bio Science Park. ‘Als ik hier aankom, denk ik: kijk waar ik loop. Het vaccin van COVID-19 is hier om de hoek. Het onderzoek vindt hier plaats, de productie, de marketing.’

Ultee vindt het bijzonder dat er in Leiden zoveel verschillende vakgebieden samenwerken. ‘Er vindt veel kruisbestuiving plaats tussen afdelingen en onderzoeksgroepen. We delen dezelfde basisopleiding, dus we begrijpen van elkaar wat we bedoelen. Zo kom je snel verder met elkaar.’

Bekijk de video

Leiden Bio Science Park in EenVandaag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.