Universiteit Leiden

nl en

Marcel Pheijffer pleit voor inhoudelijk debat, verbetering en innovatie in het accountantsberoep

Nu de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants dit najaar het 125-jarig bestaan viert, kijkt Marcel Pheijffer hoe het eigenlijk is gested met het gezag en de toegevoegde waarde van het werk van de accountant.

In zijn column op Accountant.nl is Marcel Pheijffer, hoogleraar Forensische Accountancy, positief over de geplande bundel met preadviezen die de NBA dit najaar wil uitbrengen. Hij maakt daarbij de vergelijking met de Nederlandse JuristenVereniging  die een bundeling  preadviezen uitbrengt over de toekomst van de jurist, de jurist van de toekomst. Opdat het accountantsberoep in de toekomst meer toegevoegde waarde kan tonen en vertrouwen en gezag kan herwinnen.

Lees de volledige column op Accountant.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.